Arne Vrachten verlaat Telenet Fidea Lions

Arne Vrachten verlaat Telenet Fidea Lions

Arne Vrachten onderging afgelopen zomer een knieoperatie. Hierdoor moest hij het seizoen zonder al te vee voorbereiding. In Antwerpen reed hij naar de zege en op het Belgisch kampioenschap vocht hij lang mee voor de titel en finishte uiteindelijk als vierde.

Vandaag raakte bekend dat de renner uit Geel niet mag doorstromen naar de beloftenploeg van de Telenet Fidea Lions. “De moeilijke beslissing om de laatstejaars junior uit Geel niet te laten doorstromen kwam er na een evaluatie van zijn resultaten. Die waren volgens de ploegleiding net niet voldoende om hem een plaats te geven in het beloftenteam. “ Klonk het binnen het team.

Vrachten zelf legt zich neer bij de beslissing van de ploeg. Bedankt voor de mooie 2 jaren bij de ploeg. Spijtig dat mijn twee jaren overschaduwd zijn door mijn gezondheid.” Hij behaalde buiten zijn zegen en tweede plaats in Boom en Hasselt. In Neerpelt mocht hij als derde mee het podium op. Afgelopen seizoen werd hij vijf keer geselecteerd voor een wereldbekermanche.