Andress Verdonck: “Zoveel mogelijk op het podium staan”

Andress Verdonck: “Zoveel mogelijk op het podium staan”

Met een vierde plaats in Steenhuffel en tweede plaats in Wiekevorst afgelopen weekend, mistte Andress Verdonck zijn start van het nieuwe veldritseizoen niet. Na een goede zomer hoopt hij dit seizoen prominent voorin mee te doen voor de prijzen.

“Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op mijn wedstrijd afgelopen weekend in Wiekevorst”, vertelde Andress Verdonck aan start-box.be “Enkel jammer dat ik in de spurt tweemaal uit mijn pedaal schoot, want anders was de uitslag misschien wel anders geweest. Maar ook dat hoort er natuurlijk bij”.

“Mijn eerste wedstrijd was overigens ook zeer goed, ik kijk dan ook al uit naar de grotere crossen. Deze goede vorm wil ik zeker en vast proberen aanhouden om zoveel mogelijk podiumplaatsen te proberen halen. Misschien valt er dan ook wel een overwinning uit de bus en wie weet ook wel een nieuw, groter team op het einde van het seizoen.”

Goed wegseizoen

Zo een goede seizoenstart had Verdonck echter niet verwacht. “Ik had deze goed start echter niet verwacht, maar stiekem wel gehoopt. Ik had namelijk een goed wegseizoen en dat motiveert me om dit crossseizoen alles te geven”, besloot de renner van WP de Molenspurters