Alessio Dhoore naar Vastgoedservice – Golden Palace: “Blik terug op het sportieve”

Alessio Dhoore naar Vastgoedservice – Golden Palace: “Blik terug op het sportieve”

Nog geen week nadat de wegen tussen Young Telenet-Fidea en Alessio Dhoore scheiden, heeft de tweedejaarsjunior al onderdak gevonden bij een nieuw team. Vanaf 1 januari 2016 zal de renner uit Assebroek in de kleuren rijden van het jeugdteam van Vastgoedservice – Golden Palace.

“Op 31 december neem ik afscheid van het jongerenteam van Telenet-Fidea. Ik heb er de voorbije jaren veel geleerd en een aantal zeer mooie momenten beleefd”, reageerde Dhoore. “Ik sta er dan ook op om iedereen die daar zijn steentje toe heeft bijgedragen, hartelijk te bedanken. “

“Het is echter tijd om een nieuwe weg in te slaan. En voor wie er zou aan twijfelen: tot 31 december blijf ik het beste van mezelf geven. Voor mezelf en uit respect voor de sponsors van de ploeg. Momenteel zit ik in een wat moeilijker periode, maar ik weet dat ik hier sterker uitkom.”

Daarna gaat hij dus aan de slag bij het team van Niels Albert. “Ik ben blij dat ik nu kan samenwerken met Niels en dat ik de kans krijg om te werken aan mijn weg terug naar de top.”

Geen polemiek creëren 

Over de uitlatingen van manager Hans Van Kasteren omtrent zijn vertrek op de teamwebsite is hij kort maar duidelijk: “Wat daar te lezen staat strookt niet helemaal met de waarheid. Het heeft echter geen zin om hier rond een polemiek te creëren, dat zou alleen maar ten koste gaan van mijn prestaties. Ik wil me nu weer volledig richten op het sportieve”, besloot hij wijs.