Geert Wellens stelt zijn dames voor

Geert Wellens stelt zijn dames voor

Het zonnige Putte was vandaag het decor voor een dubbele ploegvoorstelling, zowel het AA-drink Kalas Team als het Kalas Essers NNOF Team werden er voorgesteld. Sinds dit seizoen werken de twee teams samen zo biedt het Kalas Essers NNOF Team doorstroom mogelijkheden voor de AA-drink Kalas rensters. Laura Verdonschot is de eerste renster die de overstap tussen beide teams zal maken. Ook werd het Tsjechische talent Nikola Noskova voorgesteld. Zij zal vanaf dit seizoen de kleuren van AA-drinks Kalas verdedigen.

Op het zonovergoten domein van sponsor Kalas werden beide teams voorgesteld. Eerst waren de renners en rensters van het Kalas Essers NNOF Team aan de beurt. Kopvrouwen Sopje de Boer en Laura Verdonschot zullen in het internationale vrouwencircuit de teamkleuren verdedigen. Het gekende groen maakt dit seizoen plaats voor een fleurige rood-zwarte outfit. In de outfit zijn de kleuren van sponsoren Kalas, Essers en NNOF duidelijk zichtbaar.

Ook het AA-drinks Kalas Team komt dit seizoen met een vernieuwde outfit. Kleuren groen, wit en blauw vormen de hoofdtinten. Maud Kaptheijns, de oudste renster binnen het team, zal de voorbeeld functie opzicht nemen. Het team bestaat net zoals vorig seizoen uit Jara Noël, Shana Maes, Axelle Bellaert en Lotte Eikelenboom. Nieuw in de rangen zijn Tess Van Loy en Nikola Noskova. Van Loy zal de overstap van de aspiranten maken terwijl Noskova een mooi palmares zal verdedigen.

Het AA-drinks Kalas Team keerde pas terug van een driedaagse stage. Deze stage had als doel om de groepssfeer te versterken. Bart Wellens, broer van ploegleider Geert, zorgde dan weer voor de techniektrainingen. Moeder Wieske trok de koksmuts over de oren en voorzag het team van het nodige lekkere eten.

Dames AA Drinks Kalas Cycling Team
Rensters: Maud Kaptheijns, Nikola Noskova, Shana Maes, Tess Van Loy, Axelle Bellaert en Lotte Eikelenboom.

Dames Kalas Essers NNOF Cycling Team
Rensters:
Sophie De Boer en Laura Verdonschot

AAK_86802 AAK_86862 AAK_86902 AAK_87192 AAK_87352 AAK_87482